Se oli sitten tänään opintojakson päätös-seminaari. Oltiin viimeisen kerran kaikki yhdessä opiskelijat ja yrittäjät. Aamu alkoi vierasluennoitsija Jari Juslénin luennolla markkinoinnin muutoksesta. Aihe oli erittäin mielenkiintoinen ja pohdittiinkin siinä opiskelijakollegiden kanssa, että tämän olisi mielellään kuullut jo jakson alkuvaiheessa. Mutta hyvä oli että kuultiin kuitenkin. Luento avasi montaa seikkaa enemmän ja syvällisemmin. Sosiaalisen median tarjoamista mahdollisuuksista tuli entistä selkeämpi kuva.

Nähtiin hieno demo erilaisista virtuaalimaailmojen mahdollisuuksista. Olin tosiaan aikaisemmin tutustunut secondlifeen, mutta tämäkin lyhyt ja ytimekäs esitys oli todella hyvä. Samassa esityksessä puhuttiin myös habbohotellista sekä playstation homesta, nämä oli täysin uudet sovellukset. En ollut koskaan kuullut aikaisemmin joten oli tosi mielenkiintoista uutta juttua. Kiitos pojat!

Sitten olikin vuorossa meidän muiden opiskelijoiden omat esitykset jossa koottiin kasaan tämän kevään juttuja. Mitä opittiin, mitä jäi mietityttämään, miten tästä eteenpäin..yms. Loppuyhteenvedoksi voisi sanoa, että ollaan opittu paljon ja innostusta tuli huomattavasti enemmän, joten tullaan varmasti tutustumaan enemmän vielä omalla ajalla. Kiitos omalle ryhmälle; Tiinaliisi Loskin, Heikki Iso-Kouvola ja Heikki Lehervo. Oli todella kiva opintojakso ja olisi hauskaa osallistua myös jatko-opintojaksolle, mutta suunnitelmissa on valmistua ennen jakson loppua.. Saa nähdä.

Nyt sitten tenttiin lukemaan! KIITOS!

 

Linkki wikialustaan jonka käyttöä harjoiteltiin:

http://sahkoinenliiketoimintaryhmab.wikispaces.com

Valitettavasti en saa tänne linkkiä yrittäjälle tehtyyn facebook ja twitter sivuille.