Päivän luennon aiheena oli wikit. Olin itse ällikällä lyöty miten mahtava keksintö! Kyllä vähän itse asiassa harmitti kun tajusin, miten paljon siitä olisi voinut olla apua opinnoissa.. Noh, tietää ensi kerralla jos olisi käyttöä vastaavanlaiselle. On kyllä upea keksintö.

Yrittäjät olivat mukana touhussa ja loimme ryhmällemme oman wiki-alustan, jonne voimme kirjoitella viestejä toisillemme. Wikit oli ennen tätä päivää mulle aivan tuntematon juttu (tai no kyllä mä tiesin Wikipediasta, mutta...) enkä koskaan ollut tullut ajatelleeksi, mitä kaikkea sillä voi tehdä. Opettaja näytti nopeasti miten se toimii ja sen jälkeen opetimme sen yrittäjille. Todella helppokäyttöinen!

Tutustuimme myös blogien jännittävään maailmaan  Onneksi tää on tullut tutuksi täällä Vuodatuksessa. Opastimme yrittäjiä perustamaan oman blogin. Tää on helppo tapa yrittäjälle kertoa toiminnasta ja halukkaat voi seurata yrittäjän toimintaa hyvinkin tiiviisti. Riippuen ihan siitä miten aktiivinen yrittäjä on kyseessä. Onneksi meillä on innokkaita yrittäjiä mukana ja he ovat heti valmiita kokeilemaan kaikkea uutta. Pääasia on kuitenkin se, että kertoo jotain kiinnostavaa, koska muuten ei kukaan jaksa seurata blogia. (Herää kysymys, onko tää mun blogi nyt jotenkin kiinnostava..hieman epäilen ;)

Ensi kerralla tutustumme sitten sosiaalisen median välineisiin; Twitter, Facebook, LinkedIn... Jännää!