10.2 luennolla aiheena oli mobiilimarkkinointi. Uskomatonta mitä kaikkea nykyään voi tehdä mobiilin avulla. Luennolla esiteltiin muutamia esimerkkejä muun muassa YTV: täydestä kierrätysastiasta voi ilmoittaa tekstiviestillä..! Tekstiviestejä on hyödynnetty myös USA:n presindentinvaaleissa kampanjoinnissa. Mobiili televisiot, asiakaspalvelua tekstiviestillä, mobiilimarkkinointi..yms..HUH! Internetsivujen selailu kännykällä on lisääntynyt huimasti. Tuntee itsensä vanhaksi kun ei meinaa pysyä mukana tässä kaikessa. Noh, hiljaa hyvä tulee..niinhän?

Keskiviikon 17.2 luennolla sain minäkin vihdoin mahdollisuuden tavata yrittäjät, joiden kanssa tulemme tekemään yhteistyötä kevään ajan.

Luennolla puhuimme muun muassa yrityksen tietoturvasta. Saimme aikaan mielenkiintoista keskustelua aiheesta. Jokainen ryhmä sai kertoa aluksi mitä kaikkea yrityksen on otettava huomioon kun kyse on tietoturvasta. Olin yllättynyt miten paljon asioita on huomioitava. Tulin myös ajatelleeksi, että mahtaako omatkaan tietoturva-asiat olla kunnossa..hmm..  Luulen, että parannettavaa on.

Viikolla 8 ei ole luentoa, mutta 3.3 pääsemme tutustumaan virtuaalimaailmaan nimeltä secondlife. Odotan innolla mitä siitä tulee.. Yritinkin jo luoda itselleni avataren, mutta en saanut palvelimelta s-postia, jonka avulla olisin voinut aktivoida käyttäjätunnukseni. Ehkä luennolla selviää enemmän.

Yrittäjät on mukana menossa taas 10.3 ja silloin meillä pitäisi olla pieni esitelmä siitä, minkälainen on hyvä blogi.

Näillä mennään...