Opintojakso lähti hyvin käyntiin, mutta valitettavasti en ole ehtinyt paljon olla mukana. Paras ystäväni meni naimisiin viikonloppuna ja kaason tehtävät veivät paljon aikaani. Oli koristelua ja sen sellaista..tiedätte kyllä

Mutta nyt olisi tarkoitus olla aktiivisempi. Eli viime keskiviikon luento jäi väliin. Valitettavasti, sillä siellä tehtiin ensi kontaktit meidän yhteistyö -yritysten kanssa. Opiskelijat jaettiin ryhmiin ja ryhmille jaettiin yritykset. Teen tehtävää neljän opiskelijakollegan kanssa. Meidän tarkoitus on tutustuttaa yrityksen henkilöt sosiaalisen median välineisiin, kuten blogeihin, secondlifeen..yms. Pohdimme yhdessä yrityksen kanssa mitä hyötyä niistä voisi olla yritykselle sen toiminnassa. Autamme myös yrityksen henkilökuntaa ihan kädestä pitäen miten nämä välineet toimivat. En malta odottaa, sillä nämä sosiaalisen median tarjoamat mahdollisuudet ovat itsellenikin vasta aukeamassa ja tulen varmasti itsekin oppimaan hurjasti prosessin edetessä.

Minun ryhmän yritys on palveluyritys, joka myy kädentaitoja, muun muassa pukuompelua, korjausompelua, verho-ompelua yms. Palveluihin kuuluu myös laitos- ja kotisiivoukset, ikäihmisten auttaminen. Yrityksen työtilat sijaitsevat Lohjalla tai tarvittaessa asiakkaan kotona Lohjalla tai lähiympäristössä. Odotan yhteistyötä innolla ja on mukavaa päästä keskustelemaan yrityksen omistajan kanssa siitä, mitä hän meiltä odottaa.

Eli ylihuomenna jatkamme sitten opintojakson parissa..